ŠTO JE VIRTUALNI URED?


Virtualni ured, tj. najam poslovne adrese ili najam adrese za sjedište tvrtke je praktična usluga iz više razloga:

 • ne želite ili niste u mogućnosti vezati vlastitu adresu uz tvrtku?
 • nemate vlastiti prostor u Republici Hrvatskoj u kojem možete registrirati društvo?
 • od vlasnika ili suvlasnika ne možete dobiti suglasnost za najam prostora
 • želite izgraditi ozbiljan poslovni imidž, pogotovo kada netko na google-u pretražuje firmu; nije isto kada vam je tvrtka registrirana u npr. Spičkovini ili na premium poslovnoj adresi

PRESTIŽNA POSLOVNA ADRESA


 • sjedište tvrtke će vam biti na atraktivnoj lokaciji u Splitu, u hotelu otvorenom 24/7, 365 dana u godini
 • adresu možete upotrebljavati na vlastitoj web stranici, u mailovima, poslovnoj komunikaciji s partnerima i kupcima…
 • mogućnost dogovaranja mjesta za rad te sale za sastanke 

RUKOVANJE PRISTIGLOM POŠTOM


 • svakodnevno ćemo zaprimati vašu poštu, skenirati je te vam je slati poštom na mail koji ste prijavili
 • dnevno/tjedno ili jednom mjesečno, svu poštu koju smo zaprimili šaljemo na dogovorenu adresu koju ste na početku odabrali. Interval slanja pošiljki može biti po zaprimljenoj pošti, jednom tjedno, jednom mjesečno. Cijena ove usluge je 50 kn po pošiljci te se kod mjesečnog najma plaća jednom mjesečno, a kod godišnjeg jednom godišnje za svih 12 mjeseci.

DODATNA USLUGA – INDIVIDUALNI POŠTANSKI SANDUČIĆ


 • pošta koja dolazi na Vašu firmu će doći u naš zajednički sandučić. Nakon što poštu otvorimo, skeniramo i Vama pošaljemo na e-mail presliku, istu ćemo spremiti u Vaš individualni poštanski sandučić koji vam je dostupan 0/24, 365 dana u tjednu

MORA LI SE MOJA POŠTA OTVARATI?


Ukoliko ne želite da se Vaša pošta otvara i obrađuje, istu ćemo zatvorenu skenirati i poslati Vam na Vašu e-mail adresu. Preslika koverte na kojoj se vidi od koga je pošta stigla će doći na Vašu e-mail adresu, a zatvorenu kovertu ćemo staviti u Vaš pretinac. Ukoliko je pošta važna te Vam je potreban original, doći ćete po poštu ranije, a ukoliko je to pošiljka za koju pretpostavljate da nije važna, doći ćete kad Vam bude odgovaralo.

DODATNA USLUGA UZ VIRTUALNI URED – FIKSNI TELEFONSKI BROJ VAŠE FIRME


Već danas se možete prijaviti za svoj fiksni telefonski broj telefona. Vama će se dodijeliti broj telefona rezerviran samo za Vašu firmu te će se isti broj preusmjeriti prema nekom Vašem fiksnom ili mobilnom broju telefona. Vaša firma će dobiti fiksni broj što će odavati ozbiljnost poslovanja. Cijena ove usluge je 80 kn/mj te su u paketu uključeno neograničeno preusmjerenje primljenih poziva na Vaš fiksni ili mobilni telefon u Hrvatskoj.

Zatražite informativan izračun cijene

Ispunite polja našeg formulara, opišite nam svoje želje, kako bismo mogli bolje procijeniti vaše potrebe. Naš povratan odgovor možete očekivati unutar 24h.

  SJEDIŠTE TVRTKE j. d. o. o.

  Split (Grad Split)
  PUT DUILOVA 23

  OIB:60177618545

  Uvjeti korištenja